Tiedotus

Yhdistyksen tiedotustoiminnasta vastaa tiedotussihteeri Markku Vihavainen.

Tiedotustoiminta tapahtuu pääsääntöisesti työpaikoille / luottamusmiehille lähetettävillä sähköpostitiedotteilla sekä näiden sivujen kautta. Kokouksista ja tärkeistä tapahtumista pyritään -mikäli mahdollista- tiedottamaan myös liiton Motiivi-lehdessä.

1990-luvulla julkaistiin paperista Espoon Tekijät -lehteä, jota jaettiin työpaikoille ja lähetettiin joskus kotiinkin. Resurssipulan vuoksi lehti hiljaa lopetetiin, mutta mahdollisesti tulemme jatkossa julkaisemaan jonkinlaista supistettua verkkolehteä tai -tiedotetta. Asiasta tiedotetaan sen tullessa ajankohtaiseksi.

Mikäli et vielä saa sähköpostiisi yhdistyksen tiedotteita mutta haluat liittyä postituslistalle, voit tehdä sen kätevästi alla olevalla lomakkeella. Nimi ja vähintään yksi sähköpostiosoite on pakollinen; maksimissaan voit ilmoittaa kaksi osoitetta.

Voit myös valita joko yleiset viestit tai kaikki kotisivun päivitykset.

KYLLÄ, haluan osoitteeni yhdistyksen sähköpostilistalle!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

PDF-tiedostoYhteispohjoismainen show.pdf (18 kB)
Yhdistyksen sihteerin Markun kolumni Borg-Vartiaisen talousraportista 12.3.2015